top of page

DUCOTECH

Technisch ondersteuning

Knipsel_edited.jpg
Smappee Certified - logo.jpg

Ducotech is een venootschap die in onderaanneming werkt voor V&S Technics.
Door een uitgebreide kennis in technische ondersteuning heeft Ducotech een brede waaier aan diensten:

  • Ondersteuning op alle technische  aspecten 

  • Het uitbouwen en beheren van netwerken

  • Op maat gemaakte offerte voor installatie airco, koeling en verwarming in residentiële woningen dit in samenwerking met Dumoulin koeltechniek

  • Thermografisch onderzoek van de elektrische installatie's dit ter ondersteuning van preventie met een Testo 883 of Flir 40 (thermografische camera's)

  • ...

SMAPPEE

Smappee is een energiemonitoringsoplossing die consumenten en bedrijven in staat stelt om hun energieverbruik in real-time te volgen. Met geavanceerde technologie biedt Smappee inzicht in specifieke apparaten die energie verbruiken, waardoor gebruikers hun energie-efficiëntie kunnen verbeteren en kosten kunnen besparen. Het systeem integreert ook monitoring van zonne-energie en stelt gebruikers in staat om duurzamere energiekeuzes te maken. 

Stel je voor dat je een laadpaal hebt die wordt geoptimaliseerd door Smappee. Met geavanceerde energiemonitoring biedt Smappee real-time inzicht in het energieverbruik en de beschikbaarheid van duurzame energiebronnen. Hierdoor kun je jouw elektrische voertuig efficiënter opladen, kosten besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere energiebenutting.

realtime opvolging .jpg

Ducotech installeert Smappee bij klanten om energiemetingen te gaan doen. Een gedetailleerde analyse zorgt voor alle nodig informatie om uw energieverbruik te gaan bekijken. Zo is het mogelijk om te gaan kijken waar sluimer verbruik zit, wat de piek momenten zijn,.... dit allemaal in real time. 

Analyse voorbeeld

metingen resultaten.jpg

INTERESSE?

Neem gerust contact op met Ducotech!
Gsm: 0496 25 29 51
Email: geert@ducotech.be

bottom of page